pictures with posts

General discussion and chit-chat

pictures with posts

Postby snowy2 » Sun Oct 17, 2010 8:58 am

Hi MrG i have tried recently to post the topics with pictures embedded (as attachments) with the post rather than via a link to photo bucket, can you give a description on how, so i can fix the posts?
Legerra 2.0L pinto (currentcar)
Phaeton S1 project car (1 sold!)
Special loosely based on "locost"
User avatar
snowy2
Advanced Member
 
Posts: 357
Joined: Sat Apr 19, 2008 11:23 pm
Location: Hull

Re: pictures with posts

Postby Andy S » Mon Oct 18, 2010 12:18 am

Testing a reply using that attachment feature at the foot of the page

P1230020.JPG


Yep seems to work but not sure how it would work with a long post with lots of pictures in between like the What have I got

Andrew
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

No more Duttons
North Shropshire
User avatar
Andy S
Advanced Member
 
Posts: 1306
Joined: Mon Jan 27, 2003 8:34 pm
Location: Shropshire

Re: pictures with posts

Postby snowy2 » Mon Oct 18, 2010 12:51 am

maybe i was trying to be too ambitious, or maybe it was finger trouble, me and computers are only recently introduced and i am not sure we get on too good yet.
Legerra 2.0L pinto (currentcar)
Phaeton S1 project car (1 sold!)
Special loosely based on "locost"
User avatar
snowy2
Advanced Member
 
Posts: 357
Joined: Sat Apr 19, 2008 11:23 pm
Location: Hull

Re: pictures with posts

Postby snowy2 » Mon Oct 18, 2010 12:16 pm

i have looked andy and dont see the attachment feature at the bottom of the page, is it possible you have different options being a moderator?
Legerra 2.0L pinto (currentcar)
Phaeton S1 project car (1 sold!)
Special loosely based on "locost"
User avatar
snowy2
Advanced Member
 
Posts: 357
Joined: Sat Apr 19, 2008 11:23 pm
Location: Hull

Re: pictures with posts

Postby Mr G » Mon Oct 18, 2010 10:18 pm

I can see that you don't have the option for attachments, all user permissions are correct so It's a case of trying to figure out the problem. I think the cache may need clearing. Will report back on my progress :)

Cheers for your patience


EDIT: Working now, after uploading your attachments click the 'place inline' button to add the thumbnail to your post - use the 'Preview' button before submitting to make sure everything looks ok :)

TEST

rs500.jpg

04_FocusRS-WRC.jpg


Any problems just give me a shout!

Cheers

G
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Image
User avatar
Mr G
Advanced Member
 
Posts: 1216
Joined: Mon Jan 27, 2003 2:16 pm
Location: Devon, UK

Re: pictures with posts

Postby snowy2 » Tue Oct 19, 2010 8:37 am

by way of a test, a B type parked next to my car at Stafford last year,
test-1.jpg


Ok it seems to work now thanks MrG. Dave.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Legerra 2.0L pinto (currentcar)
Phaeton S1 project car (1 sold!)
Special loosely based on "locost"
User avatar
snowy2
Advanced Member
 
Posts: 357
Joined: Sat Apr 19, 2008 11:23 pm
Location: Hull


Return to Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron